Panjur İmalatı

Emkapen manuel ve motorlu panjur imalat, montaj ve tamirinde Ankara'da profesyonel hizmet sunan kurumsal bir firmadır. Çankaya ilçemizde hizmet veren firmamız işini seven usta bir ekiple hizmet vermektedir. Her model panjur işinde bizimle iletişime geçebilirsiniz

Bilindiği gibi panjur, pencere ve kapı sistemlerinde yaygın olarak kullanılır. Dikey ve yatay profillerle oluşturulan bu sistemler filtreleme ve hava mekanizmasına sahiptir.

Ev tipi motorlu panjur, mekanik panjur, elektrikli panjur, endüstriyel panjur gibi farklı panjur modelleri bulunur. Ofisler, evler dâhil birçok yapının izolasyonu ve güvenliği için gereken panjur sistemleri enerjiden de tasarruf sağlar.

Toz, yağmur ve güneş ışığı vb.. dış faktörlerden kaynaklanabilecek zararlara karşı güçlü bir koruma kalkanıdır. Kötü niyetli kişilerin mekâna izinsiz girmesini engellemek adına da panjurlardan yararlanılır. Mahremiyet ve ses yalıtımı bakımından panjur kullanımı oldukça avantajlıdır.

Bozulan Panjur Nasıl Tamir Edilir?

Panjur onarımı hangi panjur türünün kullanıldığına göre değişir. Manuel ve motorlu panjurlar farklı yöntemlerle tamir edilir. Panjur tamiri; manuel panjur tamiri, motorlu panjur tamiri, panjur montajı gibi farklı yöntemlerle yapılır. 

Motorlu panjur arızaları çoğunlukla montaj hatalarından veya motor sistemindeki problemlerden (örneğin aşırı ısınma sorunundan) kaynaklanır. Yüksek elektrik akımı da motorun yanmasına sebep olabilir.

Panjurun çalışma sistemindeki yay bozulabilir veya elektrik kabloları sıkıntı çıkarabilir. Tüm bunlar panjur arızası nedenleri olarak en çok karşılaşılan durumlardandır.

Öte yandan uzun müddet kullanılan panjurların bakıma ihtiyacı vardır. Gereken bakımları ihmâl etmek, hava geçişi veya su sızdırmayla ilgili problemleri beraberinde getirebilir.

Panjurların açılıp-kapanma sistemlerinde de bozulma görülebilir.

Panjur tamir servisi ile tüm bu olumsuzluklar başarılı bir şekilde ortadan kaldırılır. Bozulan yerler gerekli müdahalelerle düzeltilir, parça değişimi gerçekleştirilir.

Panjur Tamir İşlemleri

Panjur onarım uygulamaları şöyle özetlenebilir:

  • Manuel Panjur Tamiri: Kasnak arızalarının giderilmesi, panjur sökme, panjur ipinin değiştirilmesi.
  • Motorlu Panjur Tamiri: Kutudan veya motordan ses geliyorsa bu problem giderilir.
  • Lamel, askı aparatı ve motor tamir edilir.
  • Panjur tamiratı yapmadan evvel, panjur ile güç kaynağının bağlantısı kesilmelidir. Yoksa elektrik çarpması yaşanabilir.
  • Eğer panjurun Kayışları inceldiyse bunların yenilenmesi lâzımdır. Motor çalışsa bile, kayışlar eskimiş ve yıpranmış ise panjurlar çok yavaş açılıp-kapanacak, bu da işlevselliğini olumsuz etkileyecektir.
  • Manuel panjurlarda da açılıp-kapanma sorunları gözlemlenebilir. Muhtemelen ip kopmuş, incelmiş veya sıkışmıştır. İpin değiştirilmesi bu problemi çözecektir. Bunun için dikmede bulunan vidalar sökülür. Yeni ip sarılır.
  • Panjurda su veya hava sızdırma varsa bu, kanatların tam kapanmadığını gösterir. Vidaların değiştirilmesi işe yarayacaktır.
  • Panjur her hafta bir defa tamamıyla açık konuma getirilip temizlenmelidir. Böyle yapmak toz birikimini engeller.
  • Yükseklik korkusu olanlar panjur tamiri işinden uzak durmalıdır.
  • Son olarak panjur montajı yapılırken pencere ölçüleri dikkate alınmalıdır. Seçilen panjurun toz, rüzgar ve fazla güneş ışığı gibi unsurları önleyebileceğinden emin olunmalıdır.Panjur kapı veya pencerelerin dışına monte edilerek kullanılır.

 

Küpeşte İmalatı

Ankara Küpeşte İmalatı

Emkapen Ankara’da paslanmaz küpeşte imalatı ile tüm ilçelerde montaj hizmeti vermektedir. Merdiven korkuluklarına şimdilerde küpeşte denilmektedir. Ya da tersi küpeşte malzemelere korkuluk denilmektedir.

Apartmanlarda merdivenler için güvenlik önlemleri için küpeşte kullanmak zorunluluktur.Paslanmaz korkuluklar güvenlik için bu kadar önemli bir işlevi bulunurken malzeme özellikleri burada etkin rol oynamaktadır. Merdivenlerde, balkonlarda, AVM kat aralıklarında, teraslarda insanların güvenlikleri için küpeşte imalatı ve montajı yapmaktayız. Çankaya Çayyolu’nda kendi üretim tesislerimizde teknik modern makinelerle paslanmaz küpeşte modelleri üretmekteyiz. Her türlü hava şartlarına uyumlu olarak imal ettiğimiz küpeşte siparişleriniz için firmamızın iletişim telefonlarından bize ulaşabilirsiniz.

Ankara’da birçok AVM, hastane, alışveriş merkezleri, ortak yaşam alanlarında üretmiş ve monte etmiş olduğumuz paslanmaz korkuluklar kullanılmaktadır. Camlı ve alüminyum küpeşte olarak iki ayrı hammaddeden küpeşte imalatımız mevcuttur. Ayrıca müşteri talepleri doğrultusunda bina içi rengine uygun küpeşte modelleri de üretmekteyiz.

.Merdiven korkulukları yani küpeşteler yaşlı genç, sağlıklı veya engelli bireylerin iniş çıkışlarda güvenliğini sağlamak için zaruri bir üründür. Evimizin, binamızın, işyerimizin ayrılmaz bir parçası olan paslanmaz korkuluklar kare veya yuvarlak olarak sipariş verilebilir. Ayrıca renk tercihlerine göre de sipariş almaktayız.

Ankara’nın en büyük küpeşte imalatçısı Emkapen müşteri talepleri doğrultusunda bir çok model ve renkte küpeşte imal etmektedir. Siparişleriniz usta elamanlarımızla yerinde monte ediyoruz. Ürettiğimiz küpeşte modelleri boyama gerektirmeyen yapıda olup paslanmaz malzemeden üretilmektedir.

Cam Balkon İmalatı

Büyükşehirlerde ev alırken ya da kiralarken ilk baktığımız yer mutfak ve balkon. Günün büyük bölümünü mutfakta geçiren ev kadınlarının en çok önem verdiği yerlerin başında iyi bir mutfak gelir. İkini öncelik mutfaktan çıkışı olan ferah bir balkon. Ferah balkonlar stresli ve yorucu günün yorgunluğunu, kötü enerjiyi atmaya yardımcı olur. Cam balkon ürünlerinde kullanılan malzemeler kaliteli imal edilerek düzgün ve titiz bir montaj yapıldığında uzun ömürlü olurlar. Cam balkonlar evimizin daha estetik görünmesini sağladığı gibi güvenlik açısından da katkı sağlar.

Emka Yapı, cam balkon sistemleri imalatında birinci sınıf malzeme kullanmaktadır. Ürünlerimiz temperli (basınca, ısı iletkenliği ve kaliteye bağlı olan A sınıfı) camlardan yapılmakta, rüzgar, yağmur ve kar gibi doğa olaylarında sizlere kısmi izolasyon sunmaktadır. Cam balkon kurulumunda kullanılacak alan ürünün düzgün ya da pürüzlü olmasına montaj için engel değildir. Her alana istediğiniz şekilde montaj işlemi yapılır.

Cam balkon sistemleri birbiri üzerine ardı sıra geçerek müşterinin isteğine göre sağ yada sol kısmın en köşesinde toplanır. Çayyolu Cam balkon modelleri ve çeşitlerine göre farklılık gösterir. Montaj son derece önemli bir faktördür çünkü ürün ne kadar kaliteli olursa olsun o montaj düzgün yapılmadığı sürece size her zaman sorun çıkartır.

ANKARA CAM KAPI VE CAM BALKON SERVİS BÖLGELERİMİZ BURDA

Cam balkon, çok şık ve modern durur kendi isteğinize göre özelleştirme imkanı sunar ve artı olarak son derece dayanıklıdır. Cam balkon kullanıcılarının yakındığı sorun da camlarının kırılmasıdır. Bunu en aza indirmek için katlanır cam kullanmakta yarar var. Katlanır camlar, normal camların aksine, tempered cam olup, kırılma riski en azdır.

Cam balkonunuzdaki her türlü arıza ve şikâyetlerinizi bize ulaştırabilir, bizde kısa zamanda evinize servis sunarak bütün ihtiyaçlarınızı giderebiliriz.

Çelik Kapı İmalatı

Ankara Çayyolu’nda çelik kapı tasarımı, üretimi, satışı ve servisi konularında faaliyet gösteren firmamız müşterilerinin talep, beklenti ve isteklerini tam ve eksiksiz sağlayıp karşılayacak şekilde düzenler. Müşteri memnuniyetini ve güvenliğini kapı sektörüne yansıtan firmamız, teknolojiyi sürekli takip ederek gelişmeleri ürünlerine aktarır.

10 yıllık yatırımlarla iç mekan ve dış mekan kapılarımızın yanında villa ve yazlık kapılarında da en üst kalite seviyesinde üretim yaparak siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmuş bulunmaktayız.

Hırsızlık Sertifikalı Kapı Üretimi

Firmamız kapı - pencere sektöründe yeni ürünler araştırıp, tasarlayıp üretmektedir. Firmamız çelik kapı sektöründe güvenilir bir firma olmayı, bu doğrultuda farklılık yaratarak büyümeyi hedefler. EMKA Yapı, hedeflerini gerçekleştirirken süreç yönetimi temeline dayalı kalite yönetim sistemini uygular, kalite sistemi uygulamalarının süreçlerinin performansları doğrultusunda sistemin etkinliğini gözden geçirip ölçer ve sistemin gelişmesi için kaynak sağlar. En yeni hırsızlık sertifikalı çelik kapı ve villa kapı modellerini Çayyolu Çelik Kapı. Net web sitemizde bulabilirsiniz.

Mevzuata uygun CE belgeli üretim

EMKA Yapı yasalara, mevzuat şartlarına, tüketicinin bilinçlendirilmesine, insan ve çevreye değer verme düşüncesine dayanan uygulamalarını, insan kaynaklarını eğitimlerle destekleyerek sürekli geliştirir. Kapı sektöründeki deneyimli tasarım ve proje ekibimiz sizler için çalışmaktadır. Hem estetik ve güzel hem de kalite ve dayanıklı ürünler üretmekteyiz. Evinize, ofisinize kapı ihtiyacında bizimle irtibata geçin sizlere en uygun model ve konsepti tasarlayalım.

Web sitemizin iletişim bölümündeki size uygun kanalları kullanarak bize ulaşın. Ücretsiz keşif ekibimiz taleplerinize uygun kapı çeşitlerini ve çelik kapı fiyatlarını görüşmek üzere adresinize yönlendirilecektir. .

Image

Çankaya PVC Servisi

Çayyolu Mah. 2432 Cad
(Köyiçi) No: 157D
06810 Çankaya - Ankara
Tel: 0312 255 08 55
Cep: 0532 765 74 59
Cep: 0531 745 20 95
info@pimapentamirankara.com